VIL DU VIDE LIDT MERE OM MIN
PERSONLIGE PROFIL?

Jeg er en meget smilende, empatisk og imødekommende person, som oplever en stor tilfredsstillelse ved at yde hjælp og støtte til andre, da jeg ser et utroligt stort potentiale i at få andre frem i lyset.

Jeg er meget social og god til at tage hensyn til dem jeg arbejder sammen med – med et stort fokus på relationerne. Jeg anerkender, støtter og motiverer andre hvis der er behov for samarbejde, jeg er pligtopfyldende og ambitiøs på mine egne vegne såvel som på gruppens vegne, og jeg arbejder i høj grad serviceorienteret.

Jeg tager ansvar og lederskab over situationer, hvis jeg føler der er behov for det. Jeg træffer hurtige beslutninger og handler på dem. Samtidig med at jeg er diplomatisk og taktfuld, sørger jeg for at ingen i teamet føler sig udenfor, da det er vigtigt for mig at alle i teamet har det godt.

Jeg foretrækker praktisk handling fremfor lange diskussioner, er god til de overordnede linjer og det generelle overblik. Jeg sørger altid for at få tingene til at ske og at målet nås indenfor de aftalte rammer, med mindre fokus på mine egne behov og mere fokus på andres. 

Mit primære fokus er, at give mit bidrag til at styre og kontrollere projektet, så vidt det er muligt, samtidig med at jeg sikrer ''meningen'' og den ''røde tråd,'' og jeg hjælper gerne de andre i teamet for at føre dem videre, så de kan stå på egne ben. 


Jeg mestrer at fejlfinde helt ned til mindste detalje, og jeg er vild med at skabe forbedringer for alt og alle omkring mig. Det er næsten som om jeg har en indre mission om at skulle gøre en forskel alle vegne, for at kunne gøre verden til et bedre sted at være i. 


Jeg er god til strukturer, detaljer og retningslinjer - og er der ikke retningslinjer i forvejen, skaber jeg dem, fordi jeg ofte har en følelse af, hvad der er det rigtige at gøre. Har en veludviklet sans for orden, systemer og bedst mulige måde at gøre tingene på.


Mit job betyder utrolig meget for mig, da det er en væsentlig del af min identitet.
Jeg tror på at jeg kan klare – og lære hvad som helst – jeg har ubegrænsede ressourcer.


Du kan regne med at jeg altid gør en stor indsats for at yde mit allerbedste, og jeg er god til at begå mig i alle sammenhænge, og på alle niveauer.


Udover det, er jeg en benhård forhandler, som altid vil forsøge at sikre de mest optimale betingelser for enhver aftale og projekt.

Jeg ved at der venter mig mange vigtige projekter nu og i fremtiden, som jeg skal have igangsat og komme i mål med - så skal jeg være en del af dit projekt?

KONTAKT MIG & LAD OS STARTE SAMARBEJDET!

Diplomatisk & taktfuld

Kærlig & uselvisk

Proaktiv & flittig

Optimistisk vedr. tid & deadlines

Energifyldt & handlende

God til management

Målrettet, handlekraftig & uafhængig

Anerkender, støtter & motiverer andre

Initiativ- & beslutningstager

Jeg finder ofte forbedringsforslag &  bedre måder at løse opgaver på

Er arbejdssom, ordentlig & punktlig

Har mere at give end de fleste

God til at se andres evner & potentialer

Jeg sætter pligt før fornøjelse

Er målrettet mod resultatet af opgaven & inspirerende for de andre i teamet

Benhård forhandler

Empatisk, hjælpende, pligtopfyldende

VIL DU SE MIN SENESTE ERFARING?